direktorijum balkanskih hendmejdera

KVembroidery

Skoplje, Makedonija

*NAKIT *DEKORATIVNI PREDMETI *OGRLICE *TORBE *VEZ

Kvembroidery e современ бренд во чија основа се рачно изработени модерни везови на декоративни обрачи, облека и модни додатоци со загарантиран висок квалитет на секој составен дел на изработката. Везовите се прецизно и внимателно изработени со разновидни модерни везачки техники. Мотивите се најчесто флорални во нежни и пастелни тонови,со младешки шмек, и ја одразуваат современата култура и уметност. Сите везови се изработени според оригинални оригинални дизајни на ракотворецот и сите производи сосе пакувањата се од природни eco- friendly материјали. Се изработуваат и персонализирани нарачки по желба и замисла на купувачот. Производите се наменети претежно за продажба на домашниот, но и на странскиот пазар.

kristina_valevska_10.jpg
kristina_valevska_1.jpg
kristina_valevska_9.jpg
kristina_valevska_2.jpg
kristina_valevska_3.jpg
kristina_valevska_4.jpg
kristina_valevska_5.jpg
kristina_valevska_6.jpg
kristina_valevska_7.jpg
kristina_valevska_11.jpg
kristina_valevska_8.jpg
kristina_valevska_12.jpg

Stranica je pregledana: 118x

možda će vas zanimati i:

Emily Handmade

Emily Handmade

NIKAS_BAGS

NIKAS_BAGS

Concho Sewing

Concho Sewing

DAbraka- DAbra

DAbraka- DAbra

Piko Art

Piko Art

Pixie dream dolls

Pixie dream dolls